Quick jump:     
  | Site Info > Veel gestelde vragen | 
Maak uw keuze:
Site Info
Bedrijfsprofiel
Veel gestelde vragen
Configurator
Zelf PC samenstellen
Overige Informatie
Producten Afleveren
Maxtron Garantie
Support
Updates - Downloads
Marketing Support
MKB Systemen
Introductie MKB Sectie
- Veel gestelde vragen (Technisch):
V: Wat is een Solid State Disk precies?

A: Een Solid State Disk (SSD) is een harddisk, echter zonder bewegende delen. Dit maakt een SSD zeer snel en erg geschikt als opstartschijf voor het besturingssysteem. De kosten per GB zijn echter nog hoog, waardoor een SSD harddisk vaak wordt gecombineerd met een conventionele, mechanische harddisk. Windows wordt in die situatie op de SSD geinstalleerd, de mechanische schijf wordt gebruikt als opslag (goedkoper).
V: Ik heb een systeem samengesteld, maar ik heb al een harddisk en grafische kaart. Kunnen jullie de configuratie leveren zonder de onderdelen die ik al heb?

Wij leveren alleen complete systemen, deze moeten dus werkend bij ons uitgeleverd worden. Dat betekent dat een systeem minimaal uit hardware moet bestaan zodat het systeem kan functioneren. Een harddisk en grafische kaart zijn onderdelen die nodig zijn voor het functioneren.
V: Is een besteld systeem voorzien van alle kabels en koelers?

Ja, het systeem dient gebruiksklaar afgeleverd te worden bij u als klant. Dat betekent dat het systeem is voorzien van de benodigde koelers en dat noodzakelijke kabels worden meegeleverd.
V: Is het mogelijk een SLI of Crossfire systeem te laten configureren?

Ja, dat is geen probleem. Dat kan echter nog niet direct in de configurator. U kunt bij uw bestelling als opmerking aangegeven dat het bestelde systeem een SLI of Crossfire systeem moet worden. Wij passen de orderbevestiging dan voor u aan en voorzien het bestelde systeem van twee indentieke grafischekaarten die met elkaar zijn verbonden voor maximale grafische prestaties. Ook controleren we of de overige hardware geschikt is voor deze opstelling.
V: Is het mogelijk om de gekozen harddisk te verdelen door middel van partities?

Ja, dat is zelfs standaard, tenzij er meerdere fysieke harddisks worden geselecteerd. Wanneer het systeem beschikt over één harddisk dan zal deze standaard worden verdeeld in twee partities, namelijk een C en een D partitie. Wanneer u een andere verdeling wenst dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij uw bestelling.
Index
 
- Related Links

Veel gestelde vragen
Bedrijfsgegevens
Algemene Voorwaarden
 Algemene voorwaarden |  Toevoegen aan favorieten |  Raad deze pagina aan bij vrienden! |  Vorige Pagina